Crveni Krst

Principi

 

Crveni krst Crne Gore organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi

jul 18, 2020

Crveni krst Crne Gore, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, i ove godine u ljetnjem periodu organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi, sa ciljem obezbjeđivanja dovoljnih količina krvi u mjesecima kad su potrebe veće.

 Akcija će se održati u utorak, 21. jula, od 8h do 12h, u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi, a pozvani su da u njoj učestvuju predstavnici ambasada, privrednih i drugih subjekata, nevladinih organizacija, kao i građani.

19

Organizovanje akcije ima za cilj i podizanje svijesti različitih segmenata javnosti o značaju uključivanja svih u obezbjeđivanje sigurnih količina krvi. Svi pojedinci koji mogu da daju krv imaju odgovornost da to i urade, a posebno je ta odgovornost velika u ljetnjem periodu kada je izazov obezbijediti dovoljne količine krvi za sve kojima je potrebna, a ove godine posebno zbog situacije izazvane pojavom virusa Covid-19.

Tim povodom, pozivamo i sve građane koji mogu dati krvi da učestvuju u akciji i ličnim primjerom ukažu na značaj redovnog davanja krvi i da zajedno motivišemo što veći broj starih i novih davalaca da se uključe i dobrovoljno daju krv.

 

Mapa opštinskih organizacija

Alternative flash content

Requirements

POMOZI SEBI I DRUGIMA!

aplikacija

Kalendar događaja

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Dom solidarnosti

  • Dom solidarnosti Sutomore Dom solidarnosti, najveća „kuća solidarnosti" u našoj zemlji, nalazi se u Sutomoru, na jugu crnogorskog primorja, na obali mora.
HomeNovostiCrveni krst Crne Gore organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi Top of Page